ΕΠΙΠΛA ΙΛΙΟΝ

Το κατάστημα ΕΠΙΠΛΟ ΣΑΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ιδρύθηκε το 1996 με κύρια ενασχόληση την παραγωγή αλλά και το εμπόριο ποιοτικού επίπλου στις οικονομικότερες και πιο προσιτές τιμές.

Με μία πορεία 40 και πλέον χρόνων στην κατασκευή σαλονιών και επίπλων με πολύ αγάπη και αφοσίωση, μπορούμε να προσφέρουμε διαχρονικό σχεδιασμό, άριστη λειτουργικότητα, εξαιρετική ποιότητα υλικών και άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας.

Το Ίλιον είναι αστική περιοχή και δήμος του Δυτικού Τομέως Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Με πληθυσμό 84.793 κατοίκων το 2011, έκταση 9,453 τ.χμ. και πυκνότητα της τάξεως των 8.970 ατόμων ανά τ.χμ., το Ίλιον αναπτύσσεται γύρω από το νεώτερο οικισμό των Νέων Λιοσίων, γειτνιάζοντας στα νότια με το Δήμο Περιστερίου, ανατολικά με το Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού και δυτικά με την Πετρούπολη. Δήμαρχος του Ιλίου είναι από το 2007 ο Νίκος Ζενέτος.

Ο Δήμος Ιλίου με ολοκληρωμένες υποδομές στους τομείς της καθαριότητας , του πράσινου , του περιβάλλοντος , καθώς επίσης και στους τομείς του Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Κοινωνικής Μέριμνας, αποτελεί σήμερα ένα σύγχρονο Δήμο της Δυτικής Αθήνας. Στο Δήμο Ιλίου εδρεύουν το Διαδημοτικό Κέντρο Κέντρο Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών - "Φαέθων" των Δήμων Ιλίου, Αγίων ΑναργύρωνΚαματερού-Πετρούπολης, καθώς και ο Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελιστρίας της Ι.Μ. Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

ΠΗΓΗ: Wikipedia ΙΛΙΟΝ